"Samen sta je sterker" wandeling

Soms kan het best eenzaam voelen, ouder zijn van een prematuur geboren kindje.

Hoewel er natuurlijk genoeg andere ouders om je heen zijn met jonge kinderen, hebben zij meestal niet meegemaakt wat jij hebt doorstaan. En de ontwikkeling van jouw prematuur loopt vaak net even anders dan van een op tijd geboren kindje.

Ik heb me in ieder geval periodes best alleen gevoeld, omdat niemand in onze omgeving zich kon voorstellen dat de ziekenhuisperiode bij tijd en wijle gewoon erg spannend was. Natuurlijk ervaarden we steun op de momenten dat het er echt toe deed, maar toen we eenmaal thuis waren, was het voor iedereen duidelijk:  "Alles is gelukkig goed gekomen!"

Dat we nog regelmatig naar het ziekenhuis moesten voor allerlei controles en dat we in de jaren erna nog met diverse ziekenhuisopnames te maken kregen, beseften veel mensen niet.

 

Herkenbaar?


Ga dan ook mee!

Omdat het erg fijn kan zijn om in contact te komen met ouders die hetzelfde hebben meegemaakt, organiseer ik een najaarswandeling.

In ongeveer een uur tijd wandelen we door de prachtige bossen van 's-Graveland en omstreken.

Onderweg is er ruimte voor een gesprek, even lekker van je af praten als je dat wilt.

En als je liever in stilte mee wandelt, is dat ook helemaal oké.

 

Je bent lekker in beweging én in de natuur! Daar knap je ontzettend van op!

 

Kun je een oppas regelen? Helemaal fijn, want dan heb je echt even tijd voor jezelf.

Lukt dat niet of durf je dat nog niet aan, dan kan je kindje natuurlijk lekker mee in de draagdoek of kinderwagen! De wandelpaden zijn prima te doen met een kinderwagen.

 

Ga je ook mee? Ik zorg voor een thermoskan met warme thee en wat lekkers.

 

Na afloop geef ik je iets tastbaars mee, een klein steuntje in de rug, want iedereen kan wel een steuntje gebruiken af en toe.

 

Voor slechts €7,50 doe je mee en ga je naar huis met nieuwe energie en misschien ontmoet je wel een vriend(in) voor het leven!

 

Samen sta je sterker!

 

Wanneer: zaterdag 28 oktober 

Hoe laat: van 10 tot ongeveer 11 uur.

Waar: We verzamelen bij de parkeerplaats van Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek in 's Graveland.