Vergoeding en andere zaken

Algemeen

In mijn praktijk staat de koffie of thee voor je klaar. Altijd fijn om eerst even te landen, voordat we aan de slag gaan.

Ik geloof erin dat je meerdere sessie nodig hebt om echt te komen waar je wilt zijn. Gun jezelf de tijd en ruimte hiervoor, vooral ook omdat tussen de sessies in het meeste gebeurt. Het is dan erg helpend om samen naar dat proces te kijken, ervaren wat er gebeurt en waarom.

Vergoeding

  • Mijn begeleiding valt onder de complementaire/alternatieve zorg. Indien je aanvullend verzekerd bent, kom je over het algemeen in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding. Vraag dit voor de zekerheid na bij jouw verzekering.
  • Via jouw werkgever kun je vaak in het kader van je persoonlijke ontwikkeling de kosten gedeclareerd krijgen. 
  • Een doorverwijzing van de huisarts is niet nodig, ook wordt je eigen risico niet aangesproken.
  • Ik heb geen wachtlijst!
  • Ik ben vrijgesteld van BTW.*

 

*Dit geldt niet voor workshops en de producten op mijn productenpagina.

 

Kwaliteit

Ik ben aangesloten bij de NFG en de RBCZ. Dit houdt onder andere in dat de kwaliteit van mijn begeleiding getoetst wordt en dat ik mijn deskundigheid op peil houdt door het volgen van bij- en nascholingen, intervisie etc.

 

Annulering

Indien het je niet lukt om op de afspraak te verschijnen, hoor ik dit graag minimaal 24 uur van tevoren. Anders ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen (met uitzondering van bijzondere omstandigheden).