Zomeraanbod!

De zomervakantie is in aantocht!

Tijd om uit te rusten, op te laden, quality time met je gezin, terwijl je nadenkt over hoe je het allemaal wilt gaan doen ná de vakantie.

 

Want tja… stiekem willen we allemaal dat vakantiegevoel zo lang mogelijk vasthouden!

 

Hoe breng jij de zomerperiode door, als hooggevoelige en werkende moeder?

  • Zie je uit naar een paar weken rust, tijd doorbrengen met je gezin, misschien er lekker tussen uit?
  • Of werk jij deze zomer door, terwijl jouw kinderen thuis zijn en je eigenlijk nog meer aan het schipperen bent tussen je werk en het gezin draaiende houden? 
  • Ben jij in de zomerperiode ook altijd stiekem aan het nadenken over hoe je het anders wilt?
  • Misschien ben je wel iemand die altijd plannen aan het maken is voor ná de vakantie, omdat je het verlangen hebt om alles radicaal anders aan te pakken, zodat je eindelijk eens aan jezelf toe komt.

 

Zeg eens eerlijk:

Hoe vaak heb jij de afgelopen jaren tíjdens je vakantie gedacht: "Dit gevoel van rust moet ik na mijn vakantie toch kunnen vasthouden?"

Of: 

"Ik ga nu toch echt meer tijd voor mezelf inplannen zodat ik ook aan mijn behoeften toe kom!"


En nu de vraag: hoe vaak is het ook daadwerkelijk gelukt?

 

Ik ben bang dat ik het antwoord wel weet, want hé, ik zat zelf net zó in elkaar (en soms stiekem nog steeds :-))

 

Net als rond het einde van het jaar, is ook de zomerperiode vaak een tijd van bezinning, wensen en verlangens ontdekken, meer diepgaandere gesprekken over hoe (on)belangrijk werk nou eigenlijk is vergeleken met de tijd die je met je gezin zou kunnen doorbrengen.

Dat is ook niet zo gek, want in zo'n periode, waarin je vaak meer tijd met elkaar doorbrengt, voelt het ook gewoon heel fijn om even niets te moeten en dat gevoel houden we nu eenmaal graag vast.

 

Maar na je vakantie is dat gevoel meestal snel weer verdwenen.

Voor je het weet, zit je weer in die ratrace van kinderen naar kinderopvang of naar school brengen, door racen naar je werk om daar je achterstallige e-mails te beantwoorden en je volgepropte agenda te zien.

 

Om vervolgens aan het eind van de dag weer naar de BSO of kinderopvang te vliegen, met doodvermoeide kinderen aan het avondeten beginnen en, als ze eindelijk op bed liggen, ligt daar nog voor vier dagen ongevouwen was op je te wachten én zijn die scholen alweer druk met het jou bestoken van e-mails over informatie avond zus en klassenmoeders zo.

 

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik word al moe en overweldigd als ik dit hierboven allemaal lees!


Het kan écht anders!

 

  • Stel je voor dat er een manier is om wél tot actie te komen, om wél die hoogsensitieve én zelfbewuste moeder te worden die je altijd hebt willen zijn?

 

  • Stel dat je bij wijze van spreken volgende week al kan beginnen met een traject, zodat je vóór je vakantie al een start kunt maken met het leren herkennen van jouw grenzen en jouw signalen van overprikkeld zijn?

Daar zeg je dan toch meteen volmondig JA tegen?

 

Neem dan nu contact met mij op om nog voor de zomervakantie een traject bij mij te starten.

Ik heb nog enkele plekjes vrij in mijn agenda, voordat ik er zelf even tussenuit ga!

 

"Van overweldigd naar zelfbewust"