Individueel traject

"Happy in je relatie vanuit jouw geheelde zelf"

Dit ben jij

 

Over het algemeen gaat het best oké met je.

Je hebt een fijne baan of volgt een leuke studie. Je hebt alweer een tijdje relatie, een goed gevuld sociaal leven en een fijne plek om te wonen. 

Maar hoewel het voor de buitenwereld lijkt alsof jouw leven op rolletjes loopt, is jouw binnenwereld verre van dat!

 

Je zeult namelijk het een en ander mee aan oude bagage in je rugzak.  Die oude bagage zijn de gebeurtenissen uit je verleden.

En hoewel je die rugzak stevig hebt dichtgeknoopt, valt er toch af en toe iets uit, waardoor je geïrriteerd raakt.

Of ineens heel boos kan worden, waarbij je alles afreageert op je partner.

Iedere keer weer moet je partner het ontgelden, terwijl je verstandelijk wel weet dat hij of zij helemaal niets fout heeft gedaan.

Je partner kent je langer dan vandaag, maar soms schiet ook hij uit zijn slof: "Ik laat je niet in de steek! Je weet tocht dat je me kunt vertrouwen?!" 

 

En ja, dat weet je ook, maar toch is er dat stemmetje in jouw hoofd, dat zegt: "Je bent hem niet waard. Je bent niet goed genoeg voor hem. Wat als hij me toch in de steek laat?"

Dat stemmetje zorgt voor onzekerheid, frustratie en boosheid naar jezelf.

 

Die oude bagage, de gebeurtenissen uit je verleden, lijkt met de dag zwaarder te worden.

Het beïnvloedt je dagelijks leven, vooral jouw relatie. En dat wil je niet!

 

Het wordt tijd om ermee aan de slag te gaan. Maar dat is best spannend! Durf je dat wel aan?

 

Stel je voor

Maar stel dat je dit in een veilige omgeving kunt doen, waarin jíj de regie hebt!

Waarin je leert weer regie te nemen over jouw leven en jíj  invloed hebt over hoe jouw verleden je dagelijks leven bepaalt.

Stel dat je leert accepteren dat het verleden onderdeel van jou is, waardoor jij de koers bepaalt?

Hoe zou dat voor je zijn?

 

Wat als je leert voelen wat er is en hoe je daarmee om kunt gaan, zodat je beter in contact komt met jouw binnenwereld? Zodat je jezelf aan anderen durft te  (ver)binden, zonder daarin het contact met jezelf te verliezen?

Het klinkt nu misschien nog doodeng, maar stel dat je jouw verleden en jouw pijn leert aankijken, zodat het een geaccepteerd onderdeel van jou wordt en je aan verwerking toe komt?

Stel je voor dat je weer lekker in je vel zit, met vertrouwen in jezelf en dat je snapt waarom je reageert zoals je soms reageert naar anderen?

Zodat je uiteindelijk een fijne relatie met je partner hebt, waarin jij jezelf mag zijn en je veilig voelt?

 

Hoe klinkt dat?

 

Meld je dan aan voor het Traject:

"Happy vanuit jouw geheelde zelf!"

 

In dit traject gaan we stapje voor stapje samen werken aan het herstellen van het contact met jezelf, zodat je beter in staat bent om (ver)binding met anderen aan te gaan en jij je veilig verbonden weet met je partner.

 

Hoe ziet zo'n traject eruit:

 • Een online Verkengesprek van 30 minuten, waarin ik je alvast drie tips geef om mee aan de slag te gaan.

 

 • Zeven 1 op 1 sessies in mijn praktijk, waarin we vanuit jouw pijnpunten langzaam bouwen aan herstel van vertrouwen. Daarin leer ik je jouw pijn en angsten aan te kijken, aan te gaan en te doorvoelen, omdat ze er mogen zijn. Ik leer je begrijpen waarom je op een bepaalde manier reageert op gebeurtenissen en hoe je daarmee om kunt gaan.

 

 • Tussen de sessies in ontmoeten we elkaar twee keer een half uur online, waarin ruimte is voor jouw vragen of als je even een bemoediging nodig hebt.

 

 • Verder kun je altijd via WhatsApp een berichtje sturen als je ergens tegenaan loopt. Dan neem ik contact met je op. Een soort hulplijn.

 

 • Je krijgt huiswerk mee, zodat je thuis ook aan de slag kunt gaan met wat je bij mij in de praktijk leert. Dit huiswerk bestaat uit lichaamsgerichte oefeningen, maar ook praktische opdrachten. Bijvoorbeeld hoe je op een verbindende manier kunt communiceren met je partner.

 

 • Tijdens de vijfde sessie doen we een tussenevaluatie. Waar stond je toen we startten en waar sta je nu? Wat heb je nog nodig om na de laatste sessie zelf verder te kunnen? Dan kunnen we daar nog mee aan de slag tijdens de 6e en 7e sessie.

 

Aan het eind van dit traject:

 

 • Herken je eerder wanneer je uit je doen raakt, zodat je daar eerder op kunt acteren

 

 • Weet je van jezelf welke activiteiten je helpen om tot rust te komen, waardoor je beter in staat bent contact met jezelf te maken

 

 • Durf je weer te voelen wat er is.

 

 • Durf je jouw verleden en jouw pijn aan te kijken, zodat het een geaccepteerd onderdeel van jou wordt

 

 • Zit je beter in je vel, met vertrouwen in jezelf en begrip voor jouw eigen reacties

 

 • Zodat je een fijne relatie met je partner hebt, waarin jij jezelf mag zijn en je veilig voelt

Durf je het aan?

Wat denk je ervan? Durf je het aan om met mij in het diepe te springen en voor eens en voor altijd van je pijn af te komen?

Zodat je in staat bent om jezelf, inclusief de gebeurtenissen, kunt accepteren, waardoor die rugzak die je al tijden met je meezeult, niet mee zo zwaar aanvoelt?

Natuurlijk is het spannend en eng, want je weet niet wat er gaat gebeuren met jezelf.

Groeien, in beweging komen, gaat vaak gepaard met groeipijn en dat willen we eigenlijk niet.

Maar ja, aan de andere kant: zoals het nu gaat, is ook niet fijn en levert je niet de fijne en ontspannen relatie op die je zou willen.

 

Je weet eigenlijk wel, dat als je op deze voet blijft doorgaan, er niets verandert.

Wanneer je het verleden niet durft aan te kijken, verandert er ook niets, en houdt het verleden controle over jouw leven nu.

Daardoor kun je er ook niet aan ontsnappen en blijft het verleden en hoe je daar nu mee omgaat jouw verdere leven bepalen.

 

Wist je dat heftige ervaringen in je lijf gaan zitten, waardoor je uiteindelijk het contact met jezelf verliest?

'The body keeps the score' is een veel gehoorde uitspraak, maar klopt als een bus. Wanneer je het contact met jezelf verliest, lukt het je op den duur ook niet meer om in contact te staan met je omgeving. Hierdoor raak je in een neerwaartse spiraal en neemt het gevoel van verdoving nog meer toe.

 

En dan nog dit: Wanneer je maar in je hoofd blijft zitten, kom je nooit bij je gevoel. Als jouw gedachten invloed blijven uitoefenen op hoe jij je voelt en hoe jij vervolgens reageert naar anderen, geef je jouw gedachten de controle over jouw leven.

 

Is dat wat je wilt?

Ik denk dat ik het antwoord wel weet.

 

Wanneer je bij mij instapt, garandeer ik je allereerst Veiligheid met een hoofdletter V.

Daarnaast sta ik voor Vertrouwen en Verbinding, omdat ik van mening ben dat dit de belangrijkste ingrediënten zijn voor goede hulpverlening. 

Verder zorg ik er met behulp van mijn 'gereedschapskist' voor dat ik mijn begeleiding afstem op jouw behoefte.

Jij hebt de regie, ik help je met inzichten en oefeningen om jouw bewustwording te vergroten, maar ook om jou te helpen begrijpen wat er gebeurt en waarom.

 

Investering

Een traject met mij duurt 4, maximaal 5 maanden, afhankelijk van het tempo dat voor jou passend is. 

Het vraagt zowel van jou als van mij commitment, vandaar dat ik met trajecten werk in plaats van met losse sessies.

Want af en toe een losse sessie is leuk hoor, maar je komt verder als je jezelf durft te committeren aan een wat langer durend traject.

 

En laten we eerlijk zijn:

Wat is vier maanden vergeleken met een langdurige, fijne relatie met je partner én, nog belangrijker, met jezelf?!

 

Ik bied dit traject normaal gesproken aan voor €547,00

Maar omdat ik in maart jarig ben én ik je dit traject gewoon gun, bied ik hem alleen in maart nog aan voor slechts €497,00.

Nog even op een rijtje wat je daarvoor krijgt:

 

 • Een online Verkengesprek van 30 minuten, waarin ik je alvast drie tips geef om mee aan de slag te gaan.

 • Zeven 1 op 1 sessies in mijn praktijk, maar als het weer er zich voor leent, kunnen we ook een keer een sessie in het bos afspreken.

 • Na de derde en na de zevende sessie ontmoeten we elkaar een half uur online, waarin ruimte is voor jouw vragen of als je even een bemoediging nodig hebt.

 • Tijdens de vijfde sessie doen we een tussenevaluatie. Waar stond je toen we startten en waar sta je nu? Wat heb je nog nodig om na de laatste sessie zelf verder te kunnen? Dan kunnen we daar nog mee aan de slag tijdens de 6e en 7e sessie.
 • Verder kun je altijd via WhatsApp een berichtje sturen als je ergens tegenaan loopt. Dan neem ik contact met je op. Een soort hulplijn.

 • Je krijgt van mij een huiswerkmap, zodat je thuis ook aan de slag kunt gaan met wat je bij mij in de praktijk leert.

 

En dat voor de (tijdelijke) prijs van €497,00

NB: Veel zorgverzekeraars vergoeden mijn begeleiding gedeeltelijk, als je aanvullend verzekerd bent. Kijk hier voor de mogelijkheden.

 

Waarom nog langer wachten?

Start vandaag nog met het zorgen voor jouw innerlijke zelf!