Online Zelfzorg Herstelpakket:

"Stap één naar Groei en Verbinding"

Wie ben jij?

Je staat als vrouw midden in het leven. Althans, dat is wat mensen zien. Maar alleen jij weet waar jij van binnen mee worstelt en dat is niet mals!

Jouw omgeving merkt het alleen als je fel reageert op een opmerking of wanneer je, overweldigd door alles, alleen maar voor je uit kunt staren. 

Maar van binnen voelt het alsof je jezelf kwijt bent. En je weet ook wel waardoor dat komt: Je hebt namelijk aardig wat heftige dingen meegemaakt in jouw leven. En dat waren geen leuke dingen. Je hebt daar nog steeds last van, maar om hulp vragen durf of wil je niet. Want: Wie kan je nou vertrouwen?

Toch weet je dat je niet zo door wilt en kúnt blijven gaan.

Want je loopt tegen steeds meer dingen aan:

 

 • Je hebt last van slaapproblemen: Moeite met in slaap vallen, doorslapen, of nachtmerries.
 • Moeite om je emoties te uiten: Of je voelt je verdoofd, je kunt niet meer voelen.
 • Prikkelbaarheid en woede: Snelle irritaties, een kort lontje hebben of ineens heel boos kunnen worden.
 • Concentratieproblemen: Moeite hebben om je te concentreren of gefocust te blijven. Je gedachten dwalen vaak af, waardoor het lijkt alsof je niet meer in de ruimte bent waar je je op dat moment bevindt.
 • Vermijden van herinneringen: Vermijden van situaties, plaatsen, of mensen die herinneringen aan die heftige gebeurtenissen oproepen.
 • Vertrouwensproblemen: Je hebt moeite met het vertrouwen van anderen of het aangaan van nieuwe relaties.
 • Fysieke klachten: Lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, maagproblemen, of chronische pijn zonder medische oorzaak.

 

Je kunt eigenlijk niet meer

Maar de stap naar echt naar iemand toegaan die jou kan helpen om met jouw worstelingen om te gaan of zelfs kan helpen ze te verminderen, is nog te ver voor jou. Misschien, later. Maar voor nu vindt je dat nog te spannend, want wat gaat er dan gebeuren?

 

Daarom heb ik dit  Zelfzorg Herstelpakket speciaal ontwikkeld voor jou!

Om wel die eerste stap te zetten, maar vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving.

Ik snap het namelijk als je een traject nog een te grote stap vindt of dat het misschien te spannend aanvoelt. Ze zeggen niet voor niets dat vertrouwen moet groeien en ik vind het belangrijk dat jij je veilig kunt voelen bij mij. Daarom heb ik speciaal voor jou dit laagdrempelige, veilige alternatief ontworpen om je op een zachte manier te ondersteunen en kennis te laten maken met mijn aanbod.

 

Wat kun je verwachten?

Dit Zelfzorg Herstelpakket omvat het volgende:

 

 • Een Groeisessie van 45 minuten: We plannen samen een online sessie van 45 minuten, waar je in een veilige omgeving kennis met mij maakt. Met behulp van een vragenlijst die je van tevoren invult, kan ik je alvast wat handvatten bieden. Je ontvangt deze handvatten ook in je mailbox.

 

 • 3-delige videoserie: Je krijgt toegang tot een 3-delige videoserie, waarin je uitleg krijgt over wat stress en heftige gebeurtenissen met je brein doen, hoe je bij jezelf signalen herkent en waarin ik je uitleg op welke manieren jij je lijf en je brein weer kunt leren ontspannen. 

 

 • Een speciaal voor dit pakket ontworpen E-book: Hierin kun je praktische oefeningen, uitleg en handige linkjes vinden die jou ondersteunen om weer te leren ontspannen en die jou helpen om te begrijpen wat er gebeurt.

 

 • Contact via WhatsApp: Mocht je ergens tegenaan lopen, of gewoon even iets kwijt willen, dan mag je me altijd via WhatsApp contacten. Ik kan niet altijd direct reageren, maar je krijgt altijd antwoord.

 

 • Telefonisch contact: Vier weken na de online Groeisessie neem ik telefonisch contact met je op. Allereerst om te vragen hoe het met je gaat, maar natuurlijk wil ik ook graag weten wat je van dit zelfzorgpakket vond en waar je verder nog behoefte aan hebt.

 


Voor wie is dit online Zelfzorg Herstelpakket?

 • Je staat nog volledig op scherp: Als je een zware tijd hebt doorgemaakt en moeite hebt met het aangaan van verbindingen, is dit aanbod een veilige eerste stap.

 

 • Je wilt eerst eens kennismaken: Als een volledig traject nog te veel voor je is, biedt dit pakket jou een zachte introductie met Groei in Jezelf.

 

 • Geen verplichtingen willen: Als je behoefte hebt aan begeleiding, maar nog niet klaar bent voor langdurige verplichtingen, is dit Herstelpakket perfect voor jou.

 

 

Waarom kiezen voor dit Zelfzorg Herstelpakket?

 • Laagdrempelig een eerste Stap zetten: Ik begrijp dat volledig in het diepe springen spannend voor je is. Daarom hoop ik je op deze manier een eindje op weg te helpen.

 

 • Veilige Stap: Geen langdurige verplichtingen, zodat je op jouw eigen tempo kunt ontdekken wat werkt voor jou.

 

 • Directe Ondersteuning: Krijg waardevolle inzichten en praktische oefeningen die je direct kunt toepassen om de eerste stapjes te zetten richting Groeien in Jezelf. je leert begrijpen waarom je reageert zoals je reageert en dat dit ook normale reacties zijn op abnormale gebeurtenissen. 

 

Zet de eerste stap naar Groei

Ben je klaar om voorzichtig de weg naar herstel en verbinding te verkennen? Om te begrijpen wat er nu precies gebeurt in je brein en in je lijf? Durf je het aan om vanuit de veilige omgeving van jouw huis een eerste stap te zetten? Dan is dit Zelfzorg Herstelpakket een mooie manier om te een start te maken met jouw reis naar een veilige verbinding.

 

Dit Zelfzorg Herstelpakket bied ik aan voor slechts  €97,00


Heb je vragen of wil je meer weten?

Neem gerust contact met mij op.